Customer Service & Hospitality

Hoe krijg je meer inzicht in de beleving van de klant? Wat verwacht de klant voor zijn geld als het gaat om service en omgang?
Klantvriendelijk een vaag begrip? Of toch niet!

In de training Customer Service & Hospitality gaan we inzichtelijk maken welke indicatoren van invloed zijn op dit proces. Specifiek voor mensen die werken in de Hospitality & Beveiliging.

“Eén van de indicatoren voor meer succes is het verhogen van de klantvriendelijkheid!”

Een gastvrije organisatie is in staat om een sociaal emotionele verbintenis aan te gaan met haar gasten en kan deze daardoor aan zich binden. Het werken aan een gastvrije organisatie, betekent dat er gewerkt moet worden aan een gastvrije bedrijfscultuur.

De CSH-training is voor medewerkers die in contact staan met klanten (in- en extern) en de gasten/bezoekers. Iedere medewerker heeft twee taken: uw professie en daarnaast en het gastheer-/ gastvrouw schap. Beleving en gevoel zijn cruciale indicatoren voor het succes. Beeldvorming van een organisatie start bij de voorkant. En iedereen weet hoe belangrijk een eerste indruk is. Waar je ook wordt ingezet als receptionist, frontdesk medewerker, hostess, beveiliger of manager. Voor iedereen is CSH-training een must!

Inhoud CSH-training
Tijdens de opleiding staat het (opfrissen) uitbreiden van de kennis en vaardigheden nodig voor het op een juiste wijze uitvoeren van de taken centraal. Kennismaken met Customer Service Succes indicatoren The ‘Good’ and the ‘Bad’ Waarom weten wat je wilt weten

Lees meer in de product informatiekaart
NTCB | Customer Service