Inschrijven opleidingen

Direct inschrijven voor opleidingen is mogelijk direct vanaf de website van NTCB. Met het realiseren van inschrijvingen via de website maken we een volgende stap in het slimmer aanbieden van onze opleidingen bij de klant. Vele opleidingen zijn inmiddels boekbaar via de NTCB website, waaronder luchtvracht opleidingen of herhalingstrainingen medewerker luchtvracht.

Aanmelding
Heb je een keuze gemaakt? Mooi! Dan is het tijd voor de volgende stap: je aanmelding. Druk op “bekijk en boek”boek en vul het formulier in. Houd je inbox (en je spambox) in de gaten.
Kom je er niet uit? Of staat er geen opleiding tussen die past in je persoonlijke schema, laat dit ons dan weten via opleidingen@ntcb.nl

NTCB – Basisopleiding inschrijven BAL en CLV

Momenteel zijn er geen cursussen gepland. bel ons voor eventueel meer informatie
Startdatum: woensdag 24 februari 2021

Badhoevedorp
€ 250 p.p.
Startdatum: maandag 22 februari 2021

Badhoevedorp
€ 250 p.p.

 

 

NTCB – Inschrijven Medewerker Luchtvracht | MLV | MVB

Startdatum: vrijdag 5 februari 2021

Badhoevedorp
€ 57 p.p.
Startdatum: vrijdag 26 februari 2021

Badhoevedorp
€ 57 p.p.
Startdatum: donderdag 18 februari 2021

Badhoevedorp
€ 57 p.p.

NTCB – Basisopleiding inschrijven BAST en X-ray

Startdatum: donderdag 25 februari 2021

Badhoevedorp
€ 185 p.p.
Startdatum: vrijdag 26 maart 2021

Badhoevedorp
€ 185 p.p.
Startdatum: maandag 8 februari 2021

Badhoevedorp
€ 699 p.p.
Startdatum: maandag 15 maart 2021

Badhoevedorp
€ 699 p.p.

 

 

NTCB – Inschrijven Herhalingstrainingen 

Herhaling medewerker luchtvracht H-MLV, Herhaling BAL, Herhaling medewerker vluchtbenodigdheden (catering) H-MVB

Momenteel zijn er geen cursussen gepland. bel ons voor eventueel meer informatie Momenteel zijn er geen cursussen gepland. bel ons voor eventueel meer informatie
Startdatum: woensdag 27 januari 2021

Badhoevedorp
€ 125 p.p.
Startdatum: maandag 8 maart 2021

Badhoevedorp
€ 125 p.p.

 

Klanttevredenheid

Wij willen u uiteraard zo goed mogelijk helpen.
Als NTCB zijn wij een belangrijke schakel tussen de inzet van de nieuwe apparatuur (X-ray, 3D scanapparatuur en Securityscanners) en het gebruik hiervan door het (beveiligings)personeel. Hoe maak je gebruik van nieuwe technische middelen en straal je tevens gastvrijheid en professionaliteit uit! Dat is waar het omgaat. Gelukkig onderkennen en onderschrijven onze klanten onze werkwijze. NTCB | We Secure the Sky

I-SEC Nederland streeft als beveiligingsbedrijf naar het beste van en voor onze medewerkers; dit op allerlei gebieden zoals, trainingen, lounges, arbeidsvoorwaarden, etc. Dit geldt ook voor partijen waar wij mee samenwerken en die dus meer dan alleen de naam I-SEC moeten kunnen uitdragen. Vandaar dat ons vertrouwen in NTCB telken male positief beantwoord wordt. "Zij hebben aangetoond over kwaliteit en integriteit te beschikken. Uw opdracht is bij hen in zeer goede handen."

Renful is delivering Security Training Products and Services that Bridge the Gap between Technology and the Human Factor. for Renful it's important to work with the best international partners in the Security Screener Training Centre (SSTC) network. We have been working with the NTCB for many years now with great satisfaction. These Dutch guys understand their jobs! Real professionals in the field of aviation security. We hope to work together for many years to come.  

DAEL Security is leverancier van totaaloplossingen op het gebied van scan- en detectiesystemen voor het opsporen van onder andere wapens, explosieven en narcotica. De afgelopen tijd heeft DAEL Security bemerkt dat steeds meer klanten op zoek zijn naar training voor de gebruikers van de scan- en detectiesystemen. Om klanten te voorzien van geschikte trainingen is gekozen voor de samenwerking met de NTCB, aangezien zij gecertificeerde trainingen kunnen aanbieden en al jaren nauw samenwerken met Dael Security.

NTCB is een bedrijf welke zich aanpast aan de behoeftestelling van de klant. Nee, is geen optie en voor elke uitdaging is een passende oplossing. Met veel passie even plezier werken de mannen van NTCB mee aan de kwaliteit van de beveiligers van de NVD.

NTCB is al geruime tijd een goede relatie van uitgeverij Edu’Actief te Meppel. Al vanaf de oprichting van NTCB , inmiddels 10 jaar geleden,  is er een constructieve samenwerking met Uitgeverij Edu’Actief. Een van de voorbeelden is het gezamenlijk ontwikkelen we leermiddelen / e-leanring voor de beveiligingsbranche toegespitst op de luchthaven. NTCB kenmerkt zich in deze samenwerking door hun actieve en vastberaden houding.