NTCB Consultancy & Audits

NTCB is een uniek zelfstandig Aviation Security Consultancy bedrijf.
Internationaal werkzaam met een hoofdkantoor nabij Amsterdam Airport Schiphol. Vanuit hier leveren wij training en consultancy diensten aan overheden, luchthavens, vliegtuigmaatschappijen en bedrijven om ze te informeren, te trainen en te adviseren bij luchtvaart beveiligingszaken. (Burgerluchtvaart en Luchtvracht).

Onze inzetgebieden betreffen risico analyses, bedreigingen, terrorisme en de aanpak hiervan, criminaliteit, implementatie van nieuwe beveiligingssystemen waaronder Security Scans, EDS, ETD, X-ray en smart CCTV.

Maar ook het beoordelen van Nationale luchtvaart beveiligingsplannen. Het geven van trainingen en ondersteuning bij supervisie op de werkvloer en uitvoeren van kwaliteitsmetingen.

Ons doel is om een omgeving te creëren waarbij de normale procesgang niet verstoort wordt en waarin passagiers veilig gebruik kunnen maken van luchthavens en luchtvaartmaatschappijen wereldwijd!

Advies of hulp nodig omtrent trainingen /kwaliteitsmetingen op het gebeid van de beveiliging van de burgerluchtvaart en luchtvracht?

Dan ben je bij NTCB aan het goede adres. Wij zijn al langer dan 10 jaar een betrouwbare partner bij het analyseren en in kaart brengen van de training- en kwaliteitsbehoefte. We kijken niet alleen naar de specifieke training maar ook naar de doelgroep, duur van de training en de herhalingstrainingen in lijn met de geldende regelgeving. Onze specifieke kwaliteiten liggen ook in het maatwerk. Trainingen moeten worden uitgevoerd maar in een heel flexibele manier zodat de operatie er zo min mogelijk last van heeft.

Wij hebben vele jaren ervaring met trainingen in de beveiliging van de burgerluchtvaart op verschillende luchthavens en bij diverse vliegtuigmaatschappijen, cateringbedrijven en beveiligingsbedrijven. We beschikken over internationale erkenningen in elke discipline van training binnen beveiliging van de luchtvaartsector. Onze eigen trainers zijn erkend bij de Nederlandse overheid en beschikken over veel ervaring om elke training aan te kunnen.
In ons pakket zitten alle trainingen die noodzakelijk zijn om de beveiliging op een luchthaven te draaien.
• Training for High-end Security Managers, strategic and tactical management.
• Training for Operational Management
• Training for supervisors and team leaders
• Training for aviation security agents to do very kind of discipline.
(CBS, HBS, Checkpoint Screening, Surveillance, Security awareness, Cargoscreening, X-ray, EDS, ETD, Profile, Security Scan en nog veel meer)

Consultancy

NTCB is een wereldwijde partner van luchtvaartbeveiligingsdiensten op het gebied van audits, trainingen en advies.
Onze audits, trainingen en adviezen zijn in lijn met nationale- en internationale ICAO regelgeving met de nadruk op het behouden en waarborgen van de operationele inzetbaarheid van een luchthaven en vliegtuigmaatschappij.
Luchthavens en luchtvaartmaatschappijen worden continue geconfronteerd met nieuwe risico’s en terroristische dreigingen, nu en in toekomst!
Daarom zijn luchthavens en luchtvaartmaatschappijen continue opzoek naar innovatie en efficiëntie in hun beveiligingsproces. Echter Aviation Security oplossingen zijn maatwerktrajecten in lijn met de specifieke operatie op locatie. NTCB kent deze processen door en door en zal altijd een geschikte oplossing vinden die past bij het probleem.
NTCB heeft veel ervaring met implementatietrajecten op het gebied van Aviation Security oplossingen  binnen verschillende dreigingsniveau’s. Wij zijn een allround specialist en kunnen onze dienstverlening inzetten op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
Onze ervaringen liggen op overheidsgebied en in de luchthaven beveiligingsbranche.
Audits
NTCB heeft veel ervaring in het uitvoeren van diverse luchthavenbeveiligingsaudits in lijn met de Nationale en ICAO, ECAC en EU luchtvaartbeveiligingsdocumenten.
Samen met onze klant bepalen we de omschrijving van de opdracht, de duur en bouwen we een vertrouwensband op, om zo op vertrouwelijke basis te kunnen rapporteren. We bespreken het gehele project van in- en debriefing tot de eindrapportage. Van het begin tot aan het einde zijn wij een geschikte partner als het gaat om Bugerluchtvaart- en Luchtvrachtbeveiliging gerelateerde onderwerpen voor Luchthavens, vliegtuigmaatschappijen en afhandelaars.
“Steekproef laten uitvoeren op uw locatie, meten van kwaliteit en dienstverlening! Neem contact op.”
Met vele jaren aan ervaring op Amsterdam Airport Schiphol en internationale ervaringen opgedaan binnen ICAO lidstaten staat het team van NTCB er klaar voor.