NTCB

Het Nationaal Trainingscentrum Burgerluchtvaart (NTCB) is officieel Security Training Center en X-ray Security Screener Training Center (SSTC) in Nederland en België.

Het NTCB is een opleidingsinstituut met een breed pakket aan opleidingen op verschillende niveaus op het gebied van Transport & Aviation Security, X-ray en Security management. Het gehele jaar door organiseert het Nationaal Trainingscentrum Burgerluchtvaart opleidingen.

Vernieuwen, Verrassen en Verbeteren

We willen confronterend zijn, maar altijd met respect. Het NTCB wil voor zichzelf en voor u als opdrachtgever de 3 V’s toepassen: Vernieuwen, Verrassen en Verbeteren om zo optimaal te kunnen presteren. Bij ons kunt u uitgaan van een met zorg opgebouwd concept ondersteund door professionals.

Onze visie

De ontbrekende schakel tussen het selectieproces, het onderwijs en de operatie. Het NTCB is de opleider voor de Beveiligingsbranche en de toezichtbranche.

Wij proberen de ontbrekende schakel te zijn tussen het selectieproces, het onderwijs en de operatie. Daarbij streven wij naar synergie tussen het bedrijfsleven en scholen. Hierbij zijn wij altijd resultaatgericht, ons resultaat is uw winst.

Opleider voor X-ray kijkend Nederland

NTCB heeft een breed pakket aan diensten beschikbaar.
“Wij zijn de opleider voor X-ray kijkend Nederland”.

Met onze online e-learning X-ray simulator Simfox trainen wij maandelijks duizenden X-ray kijkers.
Daarnaast zijn wij in staat om praktijkgerichte trainingen te geven (scenario based training) op het gebied van X-ray en Security Scan.
We beschikken oven een grote inhouse praktijkruimte waar NTCB zijn eigen Metaaldetectiepoorten, Security Scan en X-ray heeft.

Contact

NTCB
Kantoorcomplex Schuilhoeve
Schipholweg 307
1171 PL  Badhoevedorp

opleidingen@ntcb.nl
+31 20 659 78 99

Contact

Opleidingen

Bekijk hier alle opleidingen die NTCB te bieden heeft.

Lees meer